Kombinacija vozovnic za lete iz Benetk na Mauritius, s poljubnim postankom v Barceloni že za samo 465€ (povratek na Dunaj)!!

by

8.8.2016: Še vedno so na voljo ugodne vozovnice na Mauritius! Spodnji primer je narejen za termin 20.1. – 3.2.2017, sicer pa je možnih več različnih terminov.

Primeri:

Benetke – Barcelona 22€

Barcelona – Mauritius – Dunaj 443€

Barcelona – Mauritius – Benetke 460€

14.7.2016: Na voljo so ugodne vozovnice za lete na Mauritius s poljubnim postankom v Barceloni! Kombinacija vozovnic Benetke – Barcelona (Ryanair) in Barcelona – Mauritius – Benetke (Iberia+British Airways) je lahko vaša že za samo 482€! Po taki ceni lahko letite v posameznih terminih prvih mesecev leta 2017, nakup kart po teh cenah pa je možen do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Benetke – Barcelona 22€

Barcelona – Mauritius – Benetke 460€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

tsf-bcn-22 bcn-mru-vce-460