Kombinirani leti v Avstralijo (Adelaide/Sydney) z bližnjih letališč že za 688€/719€!

by

Qatar Airways ponuja poceni kombinirane lete v Avstralijo (Adelaide ali Sydney). Kombinirane vozovnice za Adelaide z odhodom iz Benetk in prihodom v Zürich so na voljo že za samo 652€, za Sydney pa 683€Povratek iz Züricha je možen na Dunaj za 36€ ali pa kar v Ljubljano za 96€. Letov v Avstralijo je precej, vse do sredine decembra 2016!

Primeri kart za termin 25.5. – 8.6.:

Benetke – Adelaide – Zürich 652€

Benetke – Sydney – Zürich 683€

Zürich – Dunaj 36€

Zürich – Ljubljana 96€

Skupaj vas potovanje s povratkom na Dunaj stane samo 688€/719€, s povratkom v Ljubljano pa 748€/779€!

Zgornji primer ni edini termin, v katerem lahko potujete po taki ceni. Če želite potovati v drugem obdobju, obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah. Na poti je običajno daljši postanek v Dohi.

Po Avstraliji se je potikala tudi znana blogerka Nina. Več o njenem potovanju si lahko preberete TUKAJ.

Do odhodnih letališč (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen

vce-adl-zrh-652