Kombinirani leti v JV Azijo od 440eur naprej (odhodi z bližnjih letališč)!

by

Letalska družba China Southern ponuja odlične povezave do vseh večjih mest v jugovzhodni Aziji iz Münchna s povratkom na Dunaj (lahko tudi obratno, vendar so cene nekoliko višje). Gre za t.i. dvojne open-jaw lete, kjer je tudi prihodna in odhodna destinacija v JV Aziji drugačna. Za praktično vse različne kombinacije so cene letov pod 500€, nekaj kombinacij pa je predstavljenih spodaj. Najcenejše destinacije so mesta: Manila, Bangkok, Jakarta, Kuala Lumpur, Hong Kong in Singapur, nekoliko dražja pa so mesta Ho Chi Minh, Siem Reap in Hanoi (še vedno ceneje od 600€). Akcija velja za odhode do 31.3.2015, s povratki do 10.4.2015. Nakup kart je potrebno opraviti do 30.9.2014.

Primeri:

Karte po teh cenah so na voljo na spletni strani agencije Budgetair

Za vmesne enosmerne lete obiščite spletno stran Skyscanner, kjer boste najlažje poiskali primerne in cenovno ugodne karte. Let Manila – Bangkok za 54€Manila – Ho Chi Minh za 40€… Na voljo so različni full-fare in nizkocenovni prevozniki (Air Asia, Cebu Pacific, Philipphine Airlines, TigerAir…).

Do Münchna in Dunaja vas ugodno pripelje družba GoOpti. Tudi v Jugovzhodni Aziji lahko ugodne nočitve z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.comza hostle priporočamo Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za najem vozila priporočamo najem preko po naših izkušnjah najugodnejše agencije Billiger-Mietwagen.

muc-bkk-kul-vie_440