Krabi s Qatar Airways iz Milana samo 346€, skupaj s 7 nočitvami že za 377€/osebo!

by

8.8.2017: Poceni v tajski Krabi! Do jutri, 9.8. so na voljo karte iz Milana že za samo 346€! Akcija velja za potovanja vse od septembra do sredine decembra 2017. Prevoznik pa je odličen Qatar AirwaysSkupaj s 7 nočitvami boste v oktobrskem terminu za potovanje odšteli samo 377€! 

Primer za termin 11. – 19.10.:

Milano – Krabi 346€

Milano – Krabi 346€ (rezervacija za dve osebi, termin 11. – 19.10.)

Po isti ceni so karte na voljo tudi na spletni strani prevoznika: Milano – Krabi 346€

Primer nastanitve za zgornji termin 12. – 19.10.:

Če vam nastanitve ne ustrezajo, lahko na TEJ POVEZAVI izbirate med številnimi drugimi ugodnimi in super hoteli/guest housi,…

Skupaj je letalska karta + 7 nočitev na voljo že za samo 377€/osebo (v primeru, da potujeta dve osebi in spita v ugodnem hotelu ob plaži).

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

19.7.2017: Samo še danes so na voljo ugodne vozovnice iz Milana v Krabi (Tajska)! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 354€, v septembrskem terminu pa smo dodali še ugodne nočitve v hotelu ob obali. Kombinacija letalske karte in sedmih nočitev je na voljo že za samo 398€/osebo!

13.3.2017: Ponovno lahko s prevoznikom Qatar Airways poceni poletite iz Milana na Tajsko (Krabi). Karte so na voljo že za samo 385€, za isto ceno pa lahko potujete tudi v času poletnih počitnic. Poletni meseci sicer niso najboljši čas za obisk Tajske, a če vas slabše vreme ne moti, potem je to super priložnost za poceni potovanje. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest za potovanja vse do novembra 2017.

mxp-kbv-404

6.2.2017: S prevoznikom Qatar Airways ponovno ugodno iz Milana v Krabi! Povratne vozovnice so po ceni 390€ na voljo za potovanja vse do konca leta 2017 z izjemo poletnih terminov. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

mxp-kbv-382

29.8.2016: S prevoznikom Qatar Airways lahko na Tajsko (Krabi) iz Milana poletite po super ceni – povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 390€! Akcija velja za potovanja vse do konca junija 2017, traja pa do 5.9.2016. Na voljo je veliko letov po taki ceni, tudi za krompirjeve ali zimske počitnice.

Primer:

Milano – Krabi 390€

mxp-kbv-375