Krompirjeve počitnice: Barcelona 50€, Sardinija in Sicilija 53€, London 57€…(povratne z okoliških letališč)

by

Imate že splaniran poletni dopust? Zdaj je pravi čas, da začnete razmišljati tudi o krompirjevih počitnicah! Spodaj smo za vas našli nekaj ugodnih ponudb nizkocenovnikov na različne destinacije v času okoli prvega novembra. Nakup kart priporočamo čim prej, saj so zdaj cene najnižje. Cene veljajo za povratne vozovnice, všteta pa je ročna prtljaga.

Primeri:

Treviso – Barcelona 50€

Treviso – Cagliari 53€

Treviso – Catania 53€

Trst – Trapani 54€

Trst – London 57€

Milano – Dublin 68€

Treviso – Pariz 68€

Treviso – Malta 69€

Milano – Fez 86€

Budimpešta – Moskva 168€

Če karte kupite preko agencije Rumbo.es, jih običajno lahko dobite še nekoliko ceneje.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja, sploh sedaj, ko lahko letno multitrip zavarovanje z visoko zavarovalno vsoto preko zavarovalnice NLB Vita sklenete že za samo 60€, osnovno enotedensko pa že za samo 12€.

Do okoliških letališč vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bgy-fez-86 tsf-bcn-50