Kuba iz Benetk z Austrian Airlines že za samo 479€ (običajna povratna)

by

Kuba s prevoznikom Austrian Airlines iz Benetk! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 479€Kubo pa lahko obiščete v različnih terminih v letu 2017. Zaenkrat smo jih kar nekaj našli v januarju in februarju, poceni so verjetno na voljo tudi kasneje. Na poti nazaj je na Dunaju daljši postanek. Pred odhodom s Kube lahko pri oddaji prtljage prosite, naj vam jo dajo na trak že na Dunaju in lahko zadnji del potovanja preprosto izpustite. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Primera:

Benetke – Havana 479€ (januar 2017)

Benetke – Havana 479€ (februar-marec 2017)

Po malce višjih cenah lahko karte kupite tudi direktno na strani prevoznika: Austrian Airlines

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-hav-479