Kuba iz Zagreba že za samo 490€ (običajna povratna)!!

by

Ruski prevoznik Aeroflot ponuja super ceno za lete iz Zagreba na Kubo! Povratni leti stanejo že samo 490€, zaenkrat pa smo našli nekaj terminov v marcu 2016, verjetno pa jih je na voljo še več. Karte po tej ceni so na voljo do razprodaje prostih sedežev. Na poti je običajno daljši postanek na letališču v Moskvi.

Primer:

Zagreb – Havana 490€

Po malce višji ceni lahko karto kupite tudi na agenciji Tripsta v slovenskem jeziku in z ugodnim zavarovanjem rizika odpovedi: Zagreb – Havana 506€

Zgornji primer ni edini v katerem lahko potujete na Kubo. Za prilagajanje terminov odprite povezavo in spremenite datume po svojih željah.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

zag-hav-490