Kuba že za 338€ (le en prestop)

by

Odlična cena za povratno vozovnico do Havane z le enim prestopom v vsako smer iz Milana (Air Europa)!

Z Air Europa lahko iz Milana v septembru in oktobru ugodno poletite na Kubo, ki je odprta za turizem. Potreben je le en prestop v Madridu v obe smeri! V osnovno ceno je vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika Air Europa, možno je doplačilo za dodaten kovček. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Celotne vstopne pogoje ter potrebne obrazce / zavarovanja najdete TUKAJ (zaključeno cepljenje) oziroma TUKAJ (brez cepljenja).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Primeri povratnih letov:

Milano – Havana (6.9.2022 – 15.9.2022) – 344€

Milano – Havana (24.9.2022 – 8.10.2022) – 340€

Milano – Havana (25.9.2022 – 16.10.2022) – 339€

Milano – Havana (26.9.2022 – 9.10.2022) – 338€

Milano – Havana (10.10.2022 – 22.10.2022) – 349€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo. Po tej ali podobni ceni na voljo še drugi termini!

Za namestitve nam lahko pošljete povpraševanje

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Preberite še:

(klik na članek za razširitev)

Kuba – z najetim avtom iz Havane do Santiaga de Cuba

Kuba iz Benetk že za 384€!

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

3.3.2020: Kuba z Dunaja s Turkish Airlines že za 402€ (povratne)!

Odpotujte v posebno državo, kjer se je čas ustavil. S prevoznikom Turkish Airlines lahko z Dunaja Havano odpotujete že za 402€. Prevoznik v ceni vključuje tudi check-in prtljago. Zaenkrat smo po tej ceni našli predvsem lete septembra 2020, verjetno pa se kak ugoden termin najde tudi pozneje (pred poletjem in čez poletne počitnice pa so cene višje).

Primer ugodnih kart:

Dunaj – Havana 402€

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Povratne karte na Kubo v jesenskih, zimskih in pomladnih terminih so iz bližnjih Benetk na voljo že za zgolj 422€, pri čemer je v ceno všteta tudi check-in prtljaga! Prevoznik je Air Canada s partnerji, pri nekaterih letih so na poti daljši postanki (Toronto ali Montreal), ki jih lahko izkoristite za oglede mest. V Havano lete opravljajo tudi različni drugi prevozniki (s krajšimi postanki), a običajno po najnižjih cenah ne vključujejo check-in prtljage. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primeri letalskih kart:

Benetke – Havana 422€

Benetke – Varadero 433€

Benetke – Cayo Coco 435€ (last minute)

19.4.2019: Odlične cene so še vedno na voljo! Povratne karte iz Gradca so na voljo za 416€ v različnih terminih do oktobra 2019. Običajno je na letih iz Gradca v eno smer daljši postanek v Amsterdamu, ki ga lahko izkoristite za ogled mesta (ali pa odletite z Dunaja). Akcija traja do 25.4.2019.

30.3.2019: Odpotujte na Kubo z letalsko družbo Air France! Povratne karte z Dunaja v Havano so na voljo po odlični ceni 399€ v številnih terminih od maja do oktobra, izvzet je zgolj višek sezone julija in avgusta. V ceno je vključena ročna prtljaga.

Primeri letalskih kart:

Gradec – Havana 416€

Dunaj – Havana 410€ (19. 6. – 1. 7.)

Dunaj – Havana 410€ (4. 10. – 14. 10.)