Bali iz Münchna za samo 499€, s 13 nočitvami pa že za 570€/osebo!

by

2.2.2016: Prevoznik China Southern ponuja ugodne lete na Bali iz Münchna! Povratne vozovnice lahko kupite že za samo 499€, najcenejši leti pa so na voljo v aprilu in maju 2016, sicer pa tudi v ostalih mesecih niso pretirano višje cene (razen v visoki sezoni). Nakup kart je možen do razprodaje prostih mest. Skupaj z nastanitvijo za termin 24.5. – 7.6.2016 vas dopust na Baliju stane samo 570€/osebo (v primeru udeležbe dveh oseb)!!

Primeri letalskih kart: München – Bali 499€

Primer nastanitve za termin 25.5.- 7.6.: Sayang Maha Mertha 3* 142€

Na voljo je sicer ogromno super hotelov po nizkih cenah. Celoten seznam je na voljo tukaj: Bali nastanitve 25.5.-7.6.2016

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primeri, podobne cene so na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

V večini primerov je v obe smeri daljši postanek v kitajskem mestu Guanghzou. Kitajska je tranzitnim potnikom omogočila, da lahko v takih primerih vstopijo v državo brez vizuma. Več o tem na strani MZZ na TEJ POVEZAVI.

Tudi do Münchna vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-dps-499

bali-feb16

 

 

Poteklo:

8.11.2015: Ponovno na voljo ugodni leti na Bali iz Münchna! Povratne karte stanejo samo 517€! Leti po takih (in podobnih) cenah so na voljo vse do maja 2016! Nakup kart je možen do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

München – Bali 517€

mucdps517e