Last minute krompirjeve počitnice: povratne letalske karte z okoliških letališč že od 59€ naprej!

by

Last minute ponudbe letalskih kart z okoliških letališč za obdobje okoli prvega novembra in krompirjevih počitnic! Na voljo so tako ugodni leti po Evropi, kot tudi dlje (npr. New York, Oman, Hong Kong…)! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest! 

Primeri:

Treviso – Bruselj 59€

Treviso – Sofia 62€

Benetke – Dublin 83€

Treviso – Stockholm 106€

Treviso – Praga 100€

Ljubljana – London 127€ 162€

Benetke – Palermo 164€

Benetke – Istanbul 146€

Ljubljana – Vilna 157€

Benetke – Cagliari 158€

Trst – Istanbul 163€

Benetke – Atene 172€

Benetke – Tunis 178€

Ljubljana – Malta 229€

Ljubljana – Dubaj 292€

Ljubljana – Oman 320€

Benetke – Hong Kong 428€

Ljubljana – New York 510€ 592€

Ljubljana – Chicago 510€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).