Last minute leti iz Benetk – povratne vozovnice v avgustu že od 78€ naprej!!

by

Last minute (avgust) ponudbe letalskih kart iz Benetk! Ugodno lahko poletite na številna evropska letališča. Za večino primerov so na voljo samo spodnji termini po taki ceni. Vsi spodnji primeri veljajo za lete v avgustu (krajši in daljši termini). Cene so na voljo do razprodaje prostih sedežev, v večini primerov pa v ceno niso všteti check-in kovčki.

Primeri:

Benetke – Eindhoven 66€

Benetke – Rim 78€

Benetke – Neapelj 85€

Benetke – Stockholm 92€

Benetke – Copenhagen 101€

Benetke – Menorca 122€

Benetke – Cagliari 125€

Benetke – Izmir 169€

Benetke – Olbia 182€

Benetke – Malta 226€

Benetke – Reykjavik 277€

Benetke – Guangzhou 414€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

tsf-ein-66