Last minute počitnice v Dubaju: povratni prevoz iz Ljubljane/Maribora + 4 nočitve z zajtrkom že za 261€/osebo!

by

Poceni last minute potovanje v Dubaj! Iz Ljubljane/Maribora lahko v terminu 23. – 27.10. odpotujete v to “megamesto” že za samo 261€/osebo (letalska karta + 4 nočitve z zajtrkom)! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, možnih pa je več različnih terminov v oktobru (kasneje pa žal ne).

Primer za termin 23. – 27.10.2016:

  • Povratni prevoz (GoOpti do Zagreba+Flydubai do Dubaja): 

Ljubljana – Dubaj 205€

Maribor – Dubaj 205€

lju-dxb-204

  • Nastanitve:

Al Shamal Hotel z zajtrkom 113€

Versailles Hotel Dubaj z zajtrkom in bazenom 130€

V Dubaju je za termin 23. – 27.10. na voljo še več namestitev v vseh cenovnih razredih (tudi cenejših, že od 56€ naprej!). Celoten seznam je na voljo TUKAJ.

dubaj-hotel-okt16

Celoten dopust v Dubaju vas s povratnim prevozom iz Ljubljane (GoOpti do Zagreba, ki je že vštet v ceno karte + Flydubai do Dubaja) ter 4 nočitve v hotelu z zajtrkom stanejo že samo 261€/osebo! Ponudba velja ob udeležbi dveh oseb.

Kako ugodno potovati po Dubaju si lahko preberete v tem članku popotniške blogerke Nine:

5 nasvetov za poceni potovanje v Dubaj

njen okviren plan potovanja tukaj:

Združeni Arabski Emirati potovanje – 9 dnevni program potovanja z avtom v lastni režiji

okviren stroškovnik za tovrstno potovanje pa tukaj:

Poceni potovanje v lastni režiji – Združeni Arabski Emirati z avtom

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.