Leeds (VB) za 1. maj: povratna karta + 3 nočitve že za 137€/osebo!

by

Edit: Cena se je že nekoliko zvišala.

Za prvomajske počitnice ugodno v Veliko Britanijo! Iz Trevisa lahko v mesto Leeds poletite že za samo 20€, za termin 29.4. – 2.5. pa smo dodali še ugodne nočitve v hotelu s 3*. Kombinacija letala in treh nočitev je na voljo že za samo 99€/osebo. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest!

Primer za termin 29.4. – 2.5.:

Letalska karta: Treviso – Leeds 20 58€

tsf-lba-20

Nastanitev:

lba-hotel

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.