Letalo + 5 nočitev v Madridu za samo 136€/osebo (v avgustu!)

Super cena prevoznika Iberia za lete v Madrid poletju 2015: z Dunaja lahko tja letite za le 59€. V ceno je všteta ročna prtljaga. Na voljo je kar nekaj terminov od aprila do novembra, precej pa je prostih sedežev po teh cenah tudi v visoki sezoni (junij, julij in avgust)! Karte verjetno ne bodo dolgo na voljo, zato priporočamo, da jih kupite čimprej!

Dunaj – Madrid 59€ 

Nakup opravite kar na spletni strani prevoznika Iberia. Več možnih terminov najcenejših letov: 13.6. – 17.6., 20.6. – 23.6., 17.7. – 21.7., 7.8. – 11.8., 14.8. – 17.8.,…

Za namestitev priporočamo hotel Flat5Madrid z odlično oceno na portalu Booking.com in odlično lokacijo (v centru). 5 nočitev v tem hotelu (za termin 7-12.8.) stane le 154€ za 2 osebi. Rezervacijo hotela opravite TUKAJ.

Skupaj vas 5-dnevni oddih za 2 osebi v Madridu stane le 272€, oz. 136€/osebo!

Na Dunaj vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bert

View Comments

  • Mene zanima samo let iz Madrida na Dunaj, ampak je cena na vaših povezavah veliko višja če spremenim nastavitve v enosmerni let- kaj lahko storim, da dobim vsaj primerljivo ceno?

    • Ponavadi je tako, da so enosmerne karte skoraj tako drage, kot povratni let - razen pri nizkocenovnikih. Zato v vašem primeru priporočam, da raje letite s kakšnim od nizkocenovnikov- npr. Ryanair leti na več bližnjih letališč, od koder pa se potem z goopti-jem zapeljete do Slovenije.

    • Tako je, v ceni je samo ročna prtljaga standardnih mer. Če potrebujete večje kovčke za 5dni, je doplačilo v eno smer na žalost kar drago - 15€. :(

  • gledam datume ki so navedeni zgoraj pa nikakor ne pridem na ceno 59eur.

    • Povsem možno je, da so omenjeni datumi že razprodani, ker je cena res ugodna. Poskusite še kakšne druge termine, morda vam uspe še kaj najti!

  • Pozdravljeni zanimam se za ugodne karte za Novo Leto tmm okol 25. 12- 10.01.2016... animam se za Eksotiko...!!

  • Rezerviral sem let čez prvomajske praznike, cena je bila sicer nekoliko višja, ampak še vedno ugodna. Čakam pa že od četrtka na potrditev plačila, za enkrat še ni ne duha ne sluha o končni potrditvi. Morda veste zakaj potrebujejo za potrditev plačila toliko časa? Običajno je potrditev leta in potrditev plačila praktično istočasna.

    Hvala za odgovor,
    U.

Recent Posts

Iz Zagreba v Bruselj za super 26€ (povratna karta)

Let + 3 nočitve v hotelu s 3* čez vikend v maju že za 182€!…

2 days ago

Končnica z Luko Dončićem in Anžetom Kopitarjem: Los Angeles že za 528€ iz Trsta!

Last Minute odhod v ZDA! Nora in morda zadnja priložnost za ogled dveh naših superzvezdnikov…

7 days ago

Kanarski otoki: Tenerife že za 82€ iz Benetk!

Vas zebe? Direktni let + 7 nočitev za samo 201€!  Kanarski otoki so najbližji otoki…

2 weeks ago

Kanada direktno iz Benetk: Toronto 418€, Montreal 422€!

Super cene za potovanja v Montreal in Toronto! Povratni direktni let + 13 nočitev samo 916€! V…

3 weeks ago

Irska: Cork že za 30€ iz Benetk!

Z Ryainair super cene povratnih kart! Zares enkratne cene povratnih kart v mesto na jugu…

4 weeks ago

Islandija le 153€ iz Benetk v juniju!

Direktni povratni let + 10 dni najema avtomobila že za 297€! Play Airlines nam ponuja…

1 month ago

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke