Letalo + 9 nočitev na sanjskih plažah grškega polotoka Halkidiki za samo 254€/osebo!!

by

Ste za poletne počitnice v Grčiji? Odpotujte na ene izmed najlepših plaž v Grčiji “polotoku s tremi prsti” Halkidiki! Pripravili smo vam primer 9-dnevnih počitnic v terminu 21.7. – 30.7.

Odleteli boste z letališča v Budimpešti s prevoznikom Wizzair v mesto Solun, ki se nahaja blizu rajskih plaž polotoka Halkidiki. Povratna letalska karta stane le 96€/osebo. V ceno je všteto ročna prtljaga standardnih velikosti. V kolikor vam bolj odgovarja, lahko odletite tudi iz Bergama (termin 20.7.-31.7. stane 114€/osebo).

Budimpešta – Solun 96€

Bergamo – Solun 114€

Za nastanitev smo za vas našli ugodno sobo v hotelu Art Hotel Panorama 2* s pogledom na morje in blizu številnih plaž s turkiznim morjem. Cena za 9 nočitev v terminu 21.7. – 30.7. je samo 315€/2 osebi. Za rezervacijo hotela sledite tej povezavi: Art Hotel Panorama 2*.

Skupaj vas letalski prevoz in 9 nočitev ob rajskih plažah Halkidiki-ja v visoki sezoni stanejo samo 254€/osebo (v primeru potovanja dveh oseb).

Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja za tujino, sploh sedaj, ko NLB Vita ponuja letno Multitrip zavarovanje NLB Vita Tujina z zavarovalno vsoto 25.000 EUR že za samo 48 EUR. Ostale premije in zavarovalne vsote si oglejte na www.nlbvita.si/turisticno-zavarovanje

Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate tudi preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).

bud-skg-96

halkidiki-315