Letalska karta + 4 nočitve v New Yorku že od 438€/osebo!

by

Kratek oddih v svetovni metropoli pride kadarkoli prav! Pripravili smo vam ponudbe za oddih v New Yorku! V ponudbo je všteta letalska karta iz Milana z družbo Emirates (direktni let) in pa 4 nočitve pri različnih ponudnikih (hostel, hotel). Najugodnejše ponudbe za termin 24.-28.9. se začnejo že pri 438€/osebo! Rezervacijo počitnic opravite na italijanskih straneh agencije Expedia.it. Za najnižjo ceno pred vpisom podatkov o plačilni kartici kliknite na tekst “Inserisci un codice coupon o un codice promozionale” in vpišite naslednjo kodo: 100EMIRATES. S tem boste dobili dodatnih 100€ popusta na celotni aranžma!

Primeri letalo + nastanitev (pred vpisom kode, zato je cena tu 100€ višja) za termin 24.-28.9.:

Vsi zgornji primeri imajo vštet tudi letalski prevoz z družbo Emirates iz Milana. Pri postopku rezervacije bodite pozorni, da izberete pravega prevoznika, saj v nasprotnem primeru ne bo mogoče koristiti kode za 100€ popusta. Ugodni termini za take počitnice so na voljo vse do konca leta (z izjemo visoke sezone), tudi čez 1.november. Za ogled celotne ponudbe paketnih ponudb letalo+hotel za New York sledite TEJ POVEZAVI.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja, sploh sedaj, ko lahko letno multitrip zavarovanje z visoko zavarovalno vsoto preko zavarovalnice NLB Vita sklenete že za samo 60€, osnovno enotedensko pa že za samo 12€.

Tudi za New York lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%!

Do Milana (in nazaj) vas pripelje družba GoOptiUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-nyc+hostel-477 mxp-nyc+hostel-438

mxp-nyc+hotel-577 mxp-nyc+hotel-477