Poteklo: Leti iz Evrope do ZDA (San Francisco, New York, …) že od 200€ naprej (povratna)!

by

Nizkocenovnik Norwegian je z objavo izjemno ugodnih cen za lete v ZDA (o čemer smo pisali TUKAJ) povzročil pravo cenovno vojno na tem trgu, kjer bodo najbolj profitirali potniki. Na žalost je večina odhodov iz kar precej oddaljenih letališč, a z nekaj prilagodljivosti se da to teh letališč priti ugodno tudi iz Ljubljane in drugih Sloveniji bližnjih letališč. Lahko pa to priložnost tudi izkoristite za cenovno zelo ugoden ogled nordijskih držav oz. njihovih mest. Ugodni leti so na voljo z letalskimi družbami Norwegian, United, Air Canada in SAS(Scandinavian). Termini so na voljo tako junija kot potem jeseni in pozimi. Ugodne karte lahko kupite preko agencije Ebookers.

Primeri ugodnih cen povratnih vozovnic:

  • Odhod iz Osla: New York 260€, Florida(Ft. Lauderdale, Miami, Orlando) 305€/308€/322€, San Francisco 332€, Los Angeles 442€, Las Vegas 445€
  • Odhod iz Stockholma: New York 282€, Los Angeles 306€, Florida(Ft. Lauderdale, Miami) 348€/311€, San Francisco 361€
  • Odhod iz Koebenhavna: New York 277€, Los Angeles 354€, Florida(Ft. Lauderdale, Miami) 341€/359€, Chicago 430€

Ugodni leti so na voljo tudi iz nekaterih manjših skandinavskih mest, npr. iz Bergna (New York za 300€) ali Göteborga.

DODATNO: trenutno so kot neke vrste error fare POSEBNA AKCIJA na volje še posebno ugodni leti z družbo SAS v mesecu aprilu: San Francisco iz Stockholma npr že od 217€ naprej! Uradna akcijska cena je od 222€ naprej, preko agencij se da dobiti tudi nekaj cenej, akcija velja do jutri, 23. marca za lete do 30.4.2014. Akcija velja za lete do naslednjih destinacij: New York, Chicago, San Francisco, Washington ter še za Tokio, Peking in Šanghaj. Odhodi iz Osla(220€), Stockholma (200€) in Kobenhavna (273€).

Primer: Stockholm-San Francisco: odhod 2. april, povratek 16., 18. ali 19. april, cena 200€! prvega parila lahko letite na isto letališče iz Benetk-Marco Polo za 53€ z družbo Norwegian ali na drugo Stockholmsko letališče z družbo Ryanair iz Benetk-Treviso.

Do Osla(Gardermoen) lahko ugodno pridete na naslednje načine: Norwegian iz Reke, Pule, Benetk in Dunaja, Scnadinavian iz Pule, Benetk in Salzburga ter več družb iz Münchna leti na isto letališče. Na druga letališča (Rygge-med obema letališčema sicer vozi direkten avtobus) v okolici Osla pa leti tudi Ryanair iz Trevisa, Pule, Reke, Londona in Bruslja. Večina letov iz Hrvaške je na voljo le v poletni sezoni, za kombinacije so v tem primeru najugodnejši odhodi junija in septembra.

Do Stockholma(Arlanda) lahko ugodno letite z Norwegian iz Pule, Benetk, Münchna in tudi z Scandinavian iz Benetk in Pule. Do precej oddaljenega letališča Stockholm-Skavsta pa leti tudi Ryanair iz Bergama, Reke, in trevisa ter Wizzair iz Budmpešte.

Do Koebenhavna pa je najugodneje leteti z Adrio v sklopu TE PONUDBE.že od 139€ naprej(povratna).

Ugodne nočitve lahko med drugim rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10%popustom)ExpediaHostelworldBooking.com ali AirBnB (s popustom v višini 57€!).  Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

sfo200€

sfo10gbp

sfo231e