Ljubljana – København (Danska) 99€ (povratna, vključno z dodatno prtljago!)

by

Nova ugodna ponudba letov iz Ljubljane preko letalske družbe Adria Airways: direktni povratni let do danske prestolnice København (Copenhagen, CPH) za samo 99€!

Ugodna cena je na voljo za odhode od 10. maja25. junija 2015, akcija pa traja do 17. april 2015 oz. do odprodaje zalog poceni kart. Zaradi ugodne cene in omejenega števila kart po tej ceni z nakupom ne oklevajte predolgo, cene so namreč, ob upoštevanju prtljage in stroškov transporta, celo nižje od nizkocenovnih ponudb iz bližnjih letališč!

Vozni red:

  • LjubljanaKøbenhavnčetrtek in petek ob 7:45, sobota ob 7:10, nedelja ob 18:15;
  • København Ljubljana: četrtek in petek ob 10:45, sobota ob 9:55, nedelja ob 20:40;

ljuCPH99e

Po ceni 99€ so na voljo so tudi zelo ugodni vikend termini  – od sobote (ali petka) zjutraj do nedelje zvečer! Z letališča do centra Københavna lahko najhitreje pridete z vlakom. Za pot boste potrebovali 20 minut. Do centra mesta se lahko hitro in udobno pripeljete tudi z metrojem.

Cena vključuje vse takse in pristojbine, en kos ročne (do 8kg) in en kos oddane prtljage (do 23 kg), brezplačno lahko tudi izberete sedež. Minimalni čas bivanja je nočitev iz sobote na nedeljo ali 3 dni, otroci do 2. leta starosti imajo pri prevoznini 90-odstotni popust. Več informacij in nakup letalskih kart na spletni strani Adrie Airways.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja, sploh sedaj, ko lahko letno multitrip zavarovanje z visoko zavarovalno vsoto preko zavarovalnice NLB Vita sklenete že za samo 60€, osnovno enotedensko pa že za samo 12€.

Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.