V London smešno poceni: povratne karte iz Benetk že za samo 13€!

by

18.4.2019: Iz Benetk super poceni v London! Povratne karte na letališče Southend so s prevoznikom Ryanair na voljo že za samo 13€! Po taki ceni lahko v Anglijo odpotujete v majskih terminih, sicer pa so super cene na voljo vse do konca leta (tudi poleti, glej primer). Sicer pa so za potovanja v London na voljo tudi številni leti iz Ljubljane (vendar ne po tako izjemno nizkih cenah).

Primeri:

Benetke – London (Southend) 13€ (maj)

Benetke – London 30€ (julij)

Paketna ponudba za prvomajske počitnice iz Ljubljane >>>TUKAJ<<<

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

City break v Londonu! V terminu 4.-8.4.2016 lahko v London odpotujete že za samo 75€/osebo, v ceno pa je všteta letalska vozovnica iz Trsta in 4 nočitve v mladinskem hotelu (hostlu)! Za nekaj € več se lahko vrnete tudi v Ljubljano (odhod in povratek dva dni kasneje).

Letalska vozovnica: Trst – London 34€ 

Prevoznik je Ryanair, v ceno pa sta vključena dva kosa ročne prtljage (en kos standardnih dimenzij in manjša torbica). Do letališča v Trstu vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Za malce višjo ceno se lahko vrnete tudi v Ljubljano: Trst – London – Ljubljana 39€ (odhod in povratek dva dni kasneje).

Z letališča se lahko do centra mesta najugodneje pripeljete s prevoznikom Easybus. Povratne vozovnice so na voljo že za samo 7,9gbp (6gbp z letališča in 2gbp na letališče) =10€. Rezervacijo opravite na strani prevoznika: Easybus.

Nastanitev: Hostel 639 41€/osebo 4.-8.4.2016

Za nočitve smo izbrali najcenejši hostel v omenjenem terminu. Za štiri nočitve boste odšteli samo 41€/osebo. Nahaja se v drugi coni javnega prevoza v Londonu, tik ob metro postaji Kensal Green. Za izbiro drugega hotela ali hostla obiščite to povezavo za celoten seznam: London namestitve 4.-8.4.2016

Skupaj vas najugodnejši prevoz in hostel za termin 4.-8.4.2016 staneta že samo 75€/osebo! Skupaj s povratnim transferjem z letališča pa samo 85€!

Možnih je sicer precej več terminov. Za prilagajanje terminov obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah. Cene se lahko spreminjajo.

Tudi do Trsta vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

trs-lon-34 london-hostel-feb16london-easybus-feb16