London iz Ljubljane: povratne z Wizzair za samo 30€, z Easyjet pa za 55€ (številni termini)!

by

Poceni iz Ljubljane v London! Z dodatnimi leti prevoznika Easyjet bo Ljubljana z Londonom tedensko povezana kar 17x (več o tem TUKAJ). Z večjo konkurenco so na voljo tudi nižje redne cene letov! S prevoznikom Wizzair lahko v London poletite že za 35€, z Easyjet-om pa za 55€! Čeprav je razlika v ceni 20€, se v mnogih primerih bolj splača leteti s prevoznikom Easyjet zaradi večjega dovoljenega kovčka (osnovna ročna prtljaga).

Primeri (cene so sicer na voljo v več terminih do razprodaje prostih mest):

lju-ltn-35

Informacije o prtljagi (vključeni kosi in doplačila za večje kose): Wizzair prtljaga

  • Easyjet:

Ljubljana – London Stansted 55€

lju-stn-55

Ljubljana – London Gatwick 57€

lju-lgw-57

Informacije o prtljagi: Easyjet prtljaga

Najugodnejše nastanitve v Londonu lahko poiščete TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).