London z EasyJet-om iz Ljubljane v dvoje še ceneje: letalska karta + 2 nočitvi v hostlu z zajtrkom že za 64€/osebo!

by

Odpravite s prijatelji v London! Prevoznik Easyjet namreč ponuja ugodnejše vozovnice, če hkrati potuje več oseb. Pri nakupu vozovnic se namreč tako samo enkrat obračuna dajatev v višini 19€, torej se cena karte (ki je sicer lahko že sama po sebi nizka) lahko še bolj zniža, saj se dajatev prerazporedi med popotnike. Največja razlika v končni ceni je seveda v primeru, če potujeta dve osebi. Prevoznik ima tak način poslovanja sicer že dlje časa. Spodaj smo za vas poiskali primere ugodnih terminov, dodali pa smo tudi nočitve. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer letalskih kart za termin 27. – 29.3.:

Ljubljana – London 49€ (cena za eno osebo)

Ljubljana – London 39€ (cena na osebo, če potujeta dva)

Ljubljana – London 35€ (cena na osebo, če potujejo štirje)

Še en primer karte za London za dve osebi (daljši termin):

Ljubljana – London 39€

Primera nočitev za termin 27. – 29.3.:

Z letališč lahko v center Londona najugodneje pridete s prevoznikom Easybus.

Za potovanje v London iz Ljubljane boste v zgornjem terminu 27. – 29.3. odšteli že samo 60€/osebo (če potujeta dve osebi, oziroma še nekaj € ceneje, če vas potuje več)!

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-lgw-35