London za mlade: povratna karta iz Ljubljane + 3 nočitve v hostlu že za samo 71€/osebo!

by

Edit: Cena za spodnji termin je zdaj 5€ višja, če vedno pa lahko potujete v London za samo 71€ (npr. termin 19. – 22.1.).

London za mlade (in mlade po duši)! Za novembrski termin (24. – 27.11.) smo pripravili ponudbo letalske karte in ugodne namestitve Londonu! Odleteli boste s prevoznikom Wizzair na londonsko letališče Luton. Za namestitev smo poiskali super poceni hostel (skupna ležišča), ki stane le nekaj več kot 10€/noč. Termine potovanja je mogoče prirediti (vendar se cene lahko spremenijo)!

Primer za termin (24. – 27.11.):

V ceno je všteta ročna prtljaga dimenzij določenih s strani prevoznika.

lju-ltn-40

Celoten seznam namestitev v Londonu za omenjen termin (ali po izbiri) lahko najdete TUKAJ.

london-hostel-sep16

Skupaj vas tridnevni izlet v London (letalska karta+nočitve) stanejo že samo 71€!!

Za prevoze z letališča do centra predlagamo nakup vozovnic prevoznika Easybus.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.