LOT iz Budimpešte: Toronto 313€, New York in Chicago pa 348€ (povratne)!!

by

Ugodno s prevoznikom LOT iz Budimpešte v ZDA in Kanado! Za samo 313€ lahko odletite v TorontoNew York in Chicago pa sta dosegljiva za samo 348€. Leti so na voljo do marca 2016, karte po teh cenah pa lahko kupite do razprodaje prostih sedežev.

Primeri:

Budimpešta – Toronto 313€

Budimpešta – New York 348€

Budimpešta – Chicago 348€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Za veliko destinacij v ZDA (New York, Los Angeles, Boston, Chicago…) lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%!

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-yyz-313