Poteklo: Luksuz v zraku: povratni leti v visoki poletni sezoni v business razredu na Havaje, LAX ali SFO za samo 1450€!

by

Poteklo: Luksuz v zraku! Iz Münchna lahko v najvišji poletni sezoni (julij/avgust) na Havaje, v Los Angeles ali San Francisco odletite v stilu – cena letov v Economy in Business razredu je pri prevozniku American Airlines trenutno izenačena. Povratne vozovnice stanejo okoli 1450€, običajne cene za lete v business razredu na zgornje destinacije pa so od 3000€ naprej. Kaj vse lahko doživite v zraku in kakšne so prednosti, če poletite v Business razredu, lahko podrobneje preberete TUKAJČe imate v najvišji sezoni namen odpotovati na zahod ZDA, potem vam ni treba leteti v Economy razredu – za let v boljšem razredu boste plačali isto ceno!

Primeri:

München – Honolulu 1450€ (business class)

München – Los Angeles 1450€

München – San Francisco 1450€

München – Seattle 1450€

Prednosti potovanja v Business razredu: več prostora za noge, privatni separeji, prvovrstna izbira hrane, boljša multimedijska oprema (večji ekran, boljše slušalke…), udobnejši sedeži, nastavljivi do ležečega položaja… Več TUKAJ.

aa-business

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Podroben plan potovanja po zahodnih ZDA si oglejte TUKAJ. Naše vtise iz letošnjega in predhodnjih potovanj po tem delu sveta pa TUKAJ.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-hnl-1450