Madrid 185€ iz Ljubljane, 39€ z Dunaja

by

Slovenskim turistom je obisk Španije že omogočen, zadošča celo hitri test, ki jih pri nas lahko opravljamo brezplačno, ali pa potrdilo o cepljenosti. Ena najprivlačnejših destinacij Iberskega polotoka pa je zagotovo Madrid, španska prestolnica z živahnim družabnim življenjem ter številnimi kulturnimi znamenitostmi.

V Madrid lahko letošnje poletje poletimo kar direktno iz Ljubljane z letalsko družbo Iberia. Še nižje cene pa ponujajo nizkocenovniki z Dunaja. Več primerov spodaj.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Opcije letalskih kart:

Ljubljana – Madrid 185€ (2.-9. avgust)

Ljubljana – Madrid 212€ (20.-27. avgust)

Dunaj – Madrid 61€ (24.-29. julij)

Dunaj – Madrid 39€ (3.-8. avgust)

Dunaj – Madrid 53€ (9.-15. september)

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
EUROBUS PREVOZI (varno, udobno in cenovno ugodno potovanje. Najboljša ponudba zasebnih prevozov na letališča za posameznike in skupine.)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

2.3.2020: Za prvomajske počitnice bo letos v Sloveniji verjetno še precej hladno, zato vam ponujamo nekaj toplejših alternativ. Mestni skok v Madrid z Dunaja je morda prava opcija za vas! Uživanje v čarih španske prestolnice s prevoznikoma Wizz ali Laudo, ki vam povratne lete nudita že od 45€ naprej (npr. od 28.4. – 2.5.). Spodaj smo vam pripravili primer povratnega leta od 28.4. do 1.5. (57€/osebo) ter 3 nočitve v nastanitvi  z zajtrkom na odlični lokaciji v centru mesta (80€/osebo v sobi za 2 – Booking 8,8/10). Skupaj torej za samo 137€/osebo!

Če bi si želeli še nižje cene, lahko s spanjem v skupinskih spalnicah (3 nočitve) ter povratno letalsko karto, Madrid doživite že celo od 87€/osebo naprej!

Po lepih cenah lahko sicer Madrid obiščete tudi v drugih datumih izven, ponudba nizkocenovnih letalskih kart je z nam bližnjih letališč zares odlična.

Primer letalske karte (28.4. – 1.5.):

Dunaj – Madrid 57€

Primer nastanitve (28.4. – 1.5.):

Far Home Atocha 80€/osebo (3 nočitve, zajtrk vključen – Booking 8,8/10)

Ostale proste nastanitve v omenjenem terminu najdete TUKAJ

26.8.2019: Predštudijski citybreak v Madridu je še vedno na voljo po super ceni – povratne letalske karte z Dunaja + 4 nočitve so na voljo že za samo 138€/osebo!

8.8.2019: Predštudijski citybreak” v španski prestolnici! Za povratno letalsko karto z Dunaja v Madrid boste v terminu 26. – 30.9. odšteli samo 60€! Če temu dodate še štiri nočitve z zajtrkom v hostlu v središču mesta, vas bo podaljšani vikend v Madridu stal samo 138€/osebo, s spanjem v hotelu s privat sobo (brez zajtrka) pa že samo 183€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 26. – 30.9.2019:

Letalska karta:

Dunaj – Madrid 60€ (trenutno Wizzair ponuja nekoliko nižjo ceno za ta termin)

Nastanitev:

Hostel La Posada de Huertas z zajtrkom 155€/2osebi (skupna ležišča)

Hostal Pacios 200€/2osebi (privat soba)

Ostale proste nastanitve v omenjenem terminu najdete TUKAJ

6.6.2019: Poletni “citybreak” v španski prestolnici! Za povratno letalsko karto z Dunaja v Madrid boste v top terminu 19. – 22.7. odšteli samo 70€! Če temu dodate še tri nočitve z zajtrkom v hostlu v središču mesta, vas bo podaljšani vikend v Madridu stal samo 117€/osebo, s spanjem v hotelu s privat sobo (brez zajtrka) pa že samo 135€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Edit: najcenejši sedeži na letalu so razprodani, zdaj je cena 20€ višja.

20.11.2018: Decembra v Madrid! Povratne karte so v trenutni akciji prevoznika Ryanair (Laudamotion) na voljo že za 10€, skupaj s 6 nočitvami pa boste za decembrski oddih v španski metropoli odšteli že samo 113€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, kar se (sploh za letalske karte) lahko zgodi zelo hitro.

Primer za termin 5.12. – 11.12.2018:

Letalska karta:

Dunaj – Madrid 10€ 30€

Primer nastanitev:

Homestay in Pacifico near Conde de Casal Metro Station 207€/2osebi