Maj na Ibizi – povratna letalska karta + 7 nočitev že za samo 128€/osebo!!

by

Žurerska Ibiza v maju! Ibiza je raj za mlade in mlade po srcu, ki si želijo poleg lepih plaž še pestro nočno življenje – od majhnih lokalčkov do velikih odrov elektronske glasbe… Do Ibize lahko ugodno odletite iz Trevisa (karte od 47€ naprej). Poleg tega pa smo vam za termin 5.-12.5. našli še ugodno namestitev. Nakup po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest.

Letalski prevoz: Treviso – Ibiza 47€

Prevoznik je Ryanair, v ceno pa sta vključena dva kosa ročne prtljage (en kos standardnih dimenzij in manjša torbica). Do letališča v Trevisu vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti.

Namestitev: Florencio Hostal Ibiza 23€/noč (privat soba za 2)

Za sedem nočitev v omenjenem terminu boste odšteli 162€/2osebi. Na Ibizi je sicer na voljo še precej več in boljših namestitev (seveda za višjo ceno), celoten seznam pa najdete tukaj: Ibiza namestitve 5.-12.5.

Skupaj vas sedemdnevni oddih na Ibizi stane samo 128€/osebo!

Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

tsf-ibz-47 ibiza-hotel-mar16