Majorka že za 87€ iz Gradca!

by

Let + 7 nočitev v apartmaju ⭐️⭐️⭐️⭐️ le za 279€!

Majorka je priljubljen Balearski španski otok sredi Sredozemskega morja. Na otok lahko v odpotujete po ugodnih cenah z bližnjih letališč, med drugim tudi iz Gradca – že za 87€. V ceni povratne vozovnice je vključena ročna prtljaga v dimenzijah 40x30x25cm, dodatna prtljaga do 12€ pa bi prišla dobrih 40€ na osebo v eno smer. Primere najugodnejših letov najdete spodaj. V kolikor bi na pot odšli konec tekočega meseca, bi za povratno letalsko karto + 7 nočitev z možnostjo brezplačne odpovedi v apartmaju s štirimi zvezdicami odšteli le 279€ (v primeru odhoda dveh oseb z Genisu popustom, sicer nekaj deset evrov več).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

  

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. V obe smeri je potrebno digitalno potrdilo (potrdilo o cepljenju, prebolelosti ali hitri test). Celotni pogoji za vstop so v Slovenščini na voljo TUKAJ

Primeri povratnih letalskih povezav iz Gradca*:

Gradec – Palma de Mallorca (29.5.2022 – 5.6.2022) – 87€

Gradec – Palma de Mallorca (2.6.2022 – 5.6.2022) – 102€

Gradec – Palma de Mallorca (5.6.2022 – 12.6.2022) – 149€

Gradec – Palma de Mallorca (19.6.2022 – 26.6.2022) – 171€

Gradec – Palma de Mallorca (3.7.2022 – 10.7.2022) – 117€

Gradec – Palma de Mallorca (3.7.2022 – 10.7.2022) – 117€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Primer nastanitve z  možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (29.5.2022 – 5.6.2022)**:

Vell Mari Hotel & Resort**** – 192€ (384€ za dve osebi z Genisu popustom, sicer 444€)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ. V iskalniku lahko spreminjate kraj, datum, število oseb, zajtrk …

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Po enakih cenah so na voljo številni termini, tako tisti enotedenski, kot tudi tisti za dlje časa!

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

30.6.2021: Poletje na Majorki! Leti iz Gradca, Dunaja in Benetk!

Ugodne letalske karte na Majorko z bližnjih letališč – Gradec: 65€, Dunaj: 20€, Benetke: 29€!

Majorka je priljubljen španski otok sredi Sredozemskega morja. Na Balearski otok lahko v poletni sezoni odpotujete po ugodnih cenah z bližnjih letališč. Iz Gradca lahko v Palma de Mallorco poletite za 65€, medtem ko so letalske karte z Dunaja na voljo za 20€, iz Benetk pa za 29€. Poiskali smo ugodno namestitev v juliju – za povratno letalsko karto z Dunaja + 4 nočitve z možnostjo brezplačne odpovedi boste odšteli 121€ (v primeru odhoda dveh oseb).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ, spremljajte pa tudi naše sezname. Za vstop v Španijo zadostuje negativen HAT test, ki ne sme biti starejši od 48 ur, prav tako pa je potrebno izpolniti poseben obrazec.

Primeri povratnih letalskih povezav iz Gradca*:

Gradec – Palma de Mallorca (8.7.2021 – 10.7.2021) – 65€

Gradec – Palma de Mallorca (15.7.2021 – 22.7.2021) – 111€

Gradec – Palma de Mallorca (22.7.2021 – 29.7.2021) – 111€

Gradec – Palma de Mallorca (12.8.2021 – 19.8.2021) – 136€