Maldivi že za 287€!

by

Z Wizz Air po norih cenah na Maldive iz Beograda, Budimpešte in Dunaja preko Združenih Arabskih Emiratov!

Že nekaj časa je sedaj na voljo nova direktna linija nizkocenovca Wizz Air iz Abu Dhabija do rajskih Maldivov in to po zares fantastičnih cenah. Oktobra 2022 je na letališču Male pristalo prvo letalo. Zakaj je ta povezava zanimiva za nas? Zato, ker so do mesta v Združenih Arabskih Emiratih na razpolago ugodni direktni leti z Dunaja, Beograda ter Budimpešte. V ceni je vključena mala ročna prtljaga Beograda pa najdemo že za neverjetnih 287€ in to le z enim prestopom v vsako smer!

Možna je tudi kombinacija počitnic v ZAE in na Maldivih. V Abu Dhabiju lahko ostanete le nekaj ur, oziroma slab dan ali pa več dni, čisto odvisno od vaših želja ter povezav glede na določeni termin. Tveganje je v primeru nakupa malce večje, kot ponavadi, kajti tu gre za nakup dveh različnih povratnih povezav. Možnosti je ogromno, datume pa lahko poiščete kar sami v fleksibilnem iskalniku na spletni strani prevoznika Wizzair (ločeno npr. Dunaj – Abu Dhabi in Abu Dhabi – Maldivi; spodaj vam ponujamo nekaj kombinacij, kjer v ZAE ne ostanete dolgo; v eno smer je pri nekaterih povezavah  še dodatni prestop).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ. Pogledamo lahko tudi, če vam lahko uredimo bolj ugodne cene za namestitve, kot na raznih booking portalih – na mail rezervacije@posvetu.si nam posredujte podatke o potnikih (št. oseb in starost vseh mladoletnih, datum, ime kraja, ime hotela, tip sobe in prehrane, ceno).

V osnovni ceni je vključena samo mala ročna prtljaga po pravilih prevoznika (20x40x30cm). Pri ponudbah gre za nepovezano kombinacijo letov nizkocenovnih letalskih prevoznikov, ki je namenjena le izkušenim popotnikom, ki poznajo in so sposobni prevzeti tveganje za morebitne spremembe ali odpovedi letov.

Cene lahko prevernite v iskalniku SkyScanner oziroma v fleksibilnem iskalniku na strani prevoznika. Če bi želeli hitrejše ali celo direktne povezave do Maldivov, so le te na voljo po (nekoliko) dražjih cenah z Dunaja in bližnjih letališč.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Maldivi so trenutno odprti za turizem in brez vstopnih omejitev! Trenutni vstopni pogoji so objavljeni TUKAJ.

Primeri povratnih kart iz Beograda*: 

✈️ Beograd – Male (21.5.2023 – 31.5.2023) – 293€

✈️ Beograd – Male (3.6.2023 – 12.6.2023) – 287€

✈️ Beograd – Male (7.6.2023 – 14.6.2023) – 293€

LETALIŠČE BEOGRAD


Letališče Nikola Tesla Beograd je iz Ljubljane oddaljeno 4 ure in 51 minut vožnje, iz Krškega ali recimo Novega mesta pa še precej manj

Primeri povratnih kart z Dunaja*: 

✈️ Dunaj – Male (17.4.2023 – 30.4.2023) – 404€

✈️ Dunaj – Male (11.5.2023 – 25.5.2023) – 342€

✈️ Dunaj – Male (27.5.2023 – 5.6.2023) – 358€

Primeri povratnih kart iz Budimpešte*: 

✈️ Budimpešta – Male (4.6.2023 – 13.6.2023) – 301€

✈️ Budimpešta – Male (7.6.2023 – 13.6.2023) – 331€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi si lahko poiščete na strani Booking ali pa nam pošljite povpraševanjeLahko spreminjate kraj, datum, število oseb, dodaste zajtrk itd. Morda vam lahko uredimo bolj ugodne cene za namestitve, kot na raznih booking portalih – na mail rezervacije@posvetu.si nam posredujte podatke o potnikih (št. oseb in starost vseh mladoletnih, datum, ime kraja, ime hotela, tip sobe in prehrane, ceno).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Preberite še:

(klik na članek)

Rajski Maldivi – nasveti za brezskrbne počitnice

Počitnice na Maldivih v času epidemije

Maldivi ali Sejšeli – primerjava destinacij

Potovalne informacije:

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (ugodni prevozi, na voljo koda 5€ ob prvi rezervaciji)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos pdatkov po svetu že od 0,01€/MB)

Prejšnje akcije:

(klikni za razširitev)

Z Wizz Air na Maldive iz Združenih Arabskih Emiratov!

Že nekaj časa je sedaj na voljo nova direktna linija nizkocenovca Wizz Air iz Abu Dhabija do rajskih Maldivov in to po zares fantastičnih cenah. Oktobra je na letališču Male pristalo prvo letalo. Zakaj je ta povezava zanimiva za nas? Zato, ker so do mesta v Združenih Arabskih Emiratih na razpolago ugodni direktni leti z Dunaja (in tudi Beograda ter Budimpešte). V ceni je vključena mala ročna prtljaga (nahrbtniček), možno pa je doplačilo za ročno prtljago (mali kovček) ali oddano prtljago (večji kovček), najcenejšo povratno povezavo z Dunaja pa najdemo že za neverjetnih 310€!

Možna je tudi kombinacija počitnic v ZAE in na Maldivih. V Abu Dhabiju lahko ostanete le nekaj ur, oziroma slab dan ali pa več dni, čisto odvisno od vaših želja ter povezav glede na določeni termin. Tveganje je v primeru nakupa malce večje, kot ponavadi, kajti tu gre za nakup dveh različnih povratnih povezav. Možnosti je ogromno, datume pa lahko poiščete kar sami v fleksibilnem iskalniku na spletni strani prevoznika Wizzair (ločeno npr. Dunaj – Abu Dhabi in Abu Dhabi – Maldivi; spodaj vam ponujamo nekaj kombinacij, kjer v ZAE ne ostanete dolgo; v eno smer je pri nekaterih povezavah prestop v Damasku).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

V osnovni ceni je vključena samo mala ročna prtljaga po pravilih prevoznika (20x40x30cm). Pri ponudbah gre za nepovezano kombinacijo letov nizkocenovnih letalskih prevoznikov, ki je namenjena le izkušenim popotnikom, ki poznajo in so sposobni prevzeti tveganje za morebitne spremembe ali odpovedi letov.

Možne so tudi podobne povezave iz Beograda ali Budimpešte (več spodaj v članku pod preteklimi novicami). Cene lahko prevernite v iskalniku SkyScanner oziroma v fleksibilnem iskalniku na strani prevoznika. Če bi želeli hitrejše ali celo direktne povezave do Maldivov, so le te na voljo po (nekoliko) dražjih cenah z Dunaja in bližnjih letališč.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Maldivi so trenutno odprti za turizem in brez vstopnih omejitev! Trenutni vstopni pogoji so objavljeni TUKAJ.

Primeri povratnih kart*: 

✈️ Dunaj – Male (7.2.2023 – 13.2.2023) – 337€

✈️ Dunaj – Male (4.3.2023 – 20.3.2023) – 363€

✈️ Dunaj – Male (23.3.2023 – 2.4.2023) – 362€

✈️ Dunaj – Male (25.3.2023 – 2.4.2023) – 391€

✈️ Dunaj – Male (28.3.2023 – 2.4.2023) – 310€

✈️ Dunaj – Male (17.4.2023 – 30.4.2023) – 376€

✈️ Dunaj – Male (20.4.2023 – 30.4.2023) – 409€

✈️ Dunaj – Male (12.5.2023 – 21.5.2023) – 377€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi si lahko poiščete na strani Booking ali pa nam pošljite povpraševanjeLahko spreminjate kraj, datum, število oseb, dodaste zajtrk itd.

[toggle title=”7.10.2022: Maldivi že za 276€ z Dunaja!”]

Pristalo je prvo letalo družbe Wizz Air na Maldive iz Združenih Arabskih Emiratov!

Od začetka oktobra je na voljo nova direktna linija nizkocenovca Wizz Air iz Abu Dhabija do rajskih Maldivov in to po zares fantastičnih cenah. Prav danes je na letališču Male pristalo prvo letalo. Zakaj je ta povezava zanimiva za nas? Zato, ker so do mesta v Združenih Arabskih Emiratih na razpolago ugodni direktni leti z Dunaja (in tudi Beograda ter Budimpešte). V ceni je vključena mala ročna prtljaga (nahrbtniček), možno pa je doplačilo za ročno prtljago (mali kovček) ali oddano prtljago (večji kovček), najcenejšo povratno povezavo z Dunaja pa najdemo že za neverjetnih 276€!

Možna je tudi kombinacija počitnic v ZAE in na Maldivih. V Abu Dhabiju lahko ostanete le nekaj ur, oziroma slab dan ali pa več dni, čisto odvisno od vaših želja ter povezav glede na določeni termin. Tveganje je v primeru nakupa malce večje, kot ponavadi, kajti tu gre za nakup dveh različnih povratnih povezav. Možnosti je ogromno, datume pa lahko poiščete kar sami v fleksibilnem iskalniku na spletni strani prevoznika Wizzair (ločeno npr. Dunaj – Abu Dhabi in Abu Dhabi – Maldivi; spodaj vam ponujamo nekaj kombinacij, kjer v ZAE ne ostanete dolgo).

Možne so tudi podobne povezave iz Beograda ali Budimpešte (več spodaj v članku pod preteklimi novicami). Cene lahko prevernite v iskalniku SkyScanner oziroma v fleksibilnem iskalniku na strani prevoznika. Če bi želeli hitrejše ali celo direktne povezave do Maldivov, so le te na voljo po (nekoliko) dražjih cenah z Dunaja in bližnjih letališč.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pri ponudbah gre za nepovezano kombinacijo letov nizkocenovnih letalskih prevoznikov, ki je namenjena le izkušenim popotnikom, ki poznajo in so sposobni prevzeti tveganje za morebitne spremembe ali odpovedi letov.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Maldivi so trenutno odprti za turizem in brez vstopnih omejitev! Trenutni vstopni pogoji so objavljeni TUKAJ.

Primeri povratnih kart*: 

✈️ Dunaj – Male (1.11.2022 – 12.11.2022) – 311€

✈️ Dunaj – Male (8.11.2022 – 18.11.2022) – 281€

✈️ Dunaj – Male (17.11.2022 – 26.11.2022) – 296€

✈️ Dunaj – Male (8.11.2022 – 18.11.2022) – 276€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi si lahko poiščete na strani Booking ali pa nam pošljite povpraševanjeLahko spreminjate kraj, datum, število oseb, dodaste zajtrk itd.

Nova linija Wizz Air: super cene za obisk Maldivov preko Združenih Arabskih Emiratov iz Beograda, Budimpešte ali z Dunaja!

Od 4. oktobra bo na voljo nova direktna linija nizkocenovca Wizz Air iz Abu Dhabija do rajskih Maldivov in to po zares fantastičnih cenah. Zakaj je ta povezava zanimiva za nas? Zato, ker so do mesta v Združenih Arabskih Emiratih na razpolago ugodni direktni leti iz Beograda, Dunaja (in tudi Budimpešte). V ceni je vključena mala ročna prtljaga (nahrbtniček), možno pa je doplačilo za ročno prtljago (mali kovček) ali oddano prtljago (večji kovček), najcenejšo povratno povezavo iz Beograda pa najdemo že za neverjetnih 268€!

Možna je tudi kombinacija počitnic v ZAE in na Maldivih. V Abu Dhabiju lahko ostanete le nekaj ur, oziroma slab dan ali pa več dni, čisto odvisno od vaših želja ter povezav glede na določeni termin. Tveganje je v primeru nakupa malce večje, kot ponavadi, kajti tu gre za nakup dveh različnih povratnih povezav. Možnosti je ogromno, datume pa lahko poiščete kar sami v fleksibilnem iskalniku na spletni strani prevoznika Wizzair (spodaj vam ponujamo nekaj kombinacij, kjer v ZAE ne ostanete dolgo).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pri ponudbah gre za nepovezano kombinacijo letov nizkocenovnih letalskih prevoznikov, ki je namenjena le izkušenim popotnikom, ki poznajo in so sposobni prevzeti tveganje za morebitne spremembe ali odpovedi letov.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Maldivi so trenutno odprti za turizem in brez vstopnih omejitev! Trenutni vstopni pogoji so objavljeni TUKAJ.

Primeri povratnih kart*: 

✈️ Beograd – Male (3.10.2022 – 9.10.2022) – 314€

✈️ Beograd – Male (8.10.2022 – 23.10.2022) – 268€

✈️ Beograd – Male (29.10.2022 – 5.11.2022) – 375€

✈️ Beograd – Male (5.11.2022 – 12.11.2022) – 323€

✈️ Beograd – Male (12.11.2022 – 19.11.2022) – 327€

✈️ Budimpešta – Male (5.10.2022 – 11.10.2022) – 379€

✈️ Budimpešta – Male (5.10.2022 – 24.11.2022) – 365€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi si lahko poiščete na strani Booking ali pa nam pošljite povpraševanjeLahko spreminjate kraj, datum, število oseb, dodaste zajtrk itd.

LETALIŠČE BEOGRAD


Letališče Nikola Tesla Beograd je iz Ljubljane oddaljeno 4 ure in 51 minut, iz Krškega ali recimo Novega mesta pa še precej manj

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Nova linija Wizz Air: super cene za obisk Maldivov preko Združenih Arabskih Emiratov iz Beograda ali z Dunaja!

Od 4. oktobra bo na voljo nova direktna linija nizkocenovca Wizz Air iz Abu Dhabija do rajskih Maldivov in to po zares fantastičnih cenah. Zakaj je ta povezava zanimiva za nas? Zato, ker so do mesta v Združenih Arabskih Emiratih na razpolago ugodni direktni leti iz Beograda, Dunaja (in tudi Budimpešte). Najugodnejšo povratno povezavo iz Beograda do letališča Male smo našli že za zares super 171€! V ceni je vključena mala ročna prtljaga (nahrbtniček), možno pa je doplačilo za ročno prtljago (mali kovček) ali oddano prtljago (večji kovček).

Možna je tudi kombinacija počitnic v ZAE in na Maldivih. V Abu Dhabiju lahko ostanete le nekaj ur, oziroma slab dan ali pa več dni, čisto odvisno od vaših želja ter povezav glede na določeni termin. Tveganje je v primeru nakupa malce večje, kot ponavadi, kajti tu gre za nakup dveh različnih povratnih povezav. Možnosti je ogromno, datume pa lahko poiščete kar sami v fleksibilnem iskalniku na spletni strani prevoznika Wizzair (spodaj vam ponujamo nekaj kombinacij).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo, temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred potovanjem se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Maldivi so trenutno odprti za turizem in brez vstopnih omejitev! Trenutni vstopni pogoji so objavljeni TUKAJ.

Primeri povratnih kart*: 

✈️ Beograd – Abu Dhabi – Male (8.12.2022 – 24.12.2022) – 331€ 

Beograd – Abu Dhabi (8.12.2022 – 24.12.2022) – 160€ (direktni let)

Abu Dhabi – Male (11.12.2022 – 22.12.2022) – 171€ (direktni let)

✈️ Dunaj – Abu Dhabi – Male (13.1.2023 – 25.1.2023) – 331€ 

Dunaj – Abu Dhabi (13.1.2023 – 25.1.2023) – 160€ (direktni let)

Abu Dhabi – Male (15.1.2023 – 24.1.2023) – 171€ (direktni let)

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo

Namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi si lahko poiščete na strani Booking ali pa nam pošljite povpraševanjeLahko spreminjate kraj, datum, število oseb, dodaste zajtrk itd.

LETALIŠČE BEOGRAD


Letališče Nikola Tesla Beograd je iz Ljubljane oddaljeno 4 ure in 51 minut, iz Krškega ali recimo Novega mesta pa še precej manj

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Wizz Air (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.