Malta za krompirjeve počitnice: Letalo + 5 nočitev v apartmajih 3* samo 89€/osebo!

by

Če letos poletje ni prišlo k nam, pa pojdite vi k poletju. Malta se za krompirjeve počitnice še vedno kopa v toplem soncu! Za vas smo poiskali super ugodno ponudbo: Letalo iz Trevisa (Ryanair) in 5 nočitev v apartmajih Cardor Holiday Complex 3* za samo 89€/osebo! Ponudba velja za termin od 30.10.2014 do 4.11.2014. V kolikor vam termin ne ustreza, je po teh cenah na voljo veliko terminov, tako za povratne lete, kot tudi za hotel.

Direkten povratni let opravite z družbo Ryanair iz Trevisa. Ryanair omogoča, da na letalo nesete dva kosa ročne prtljage (več o tem TUKAJ ). Če vam to ne zadošča, boste ob nakupu kart lahko doplačali še 15€ za dodatno, do 15kg težko potovalno torbo (checked-in baggage). Do Malte vas povratna vozovnica stane le 46€.

Primer: Treviso – Malta (30.10. – 4.11.) 46€

Za nastanitev smo izbrali zelo ugodne apartmaje Cardor Holiday Complex 3*, ki ležijo severno od letališča v priljubljenem počitniškem mestecu Qawra. Kristalno čisto morje je oddaljeno 150m od hotela, koristite pa lahko tudi hotelske bazene. Za 5 nočitev za 2 osebi boste odšteli le 86€ oz. 43€/osebo. Za rezervacijo apartmaja sledite TEJ POVEZAVI.

Malta ponuja tudi veliko drugih nastanitvenih kapacitet, ki jih lahko najdete preko agencij Hotels.com,  Expedia ali Booking.composteljo v hostlu si lahko rezervirate preko agencije Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€)Za najem vozila lahko uporabite slovensko agencijo Vehicle Rent.

Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate tudi na iskalniku Trivago.si.

ryanair_malta Malta_hotel_86€