Poteklo: V Miami iz Milana čez 1 teden za samo 298€ (v času NBA tekem)

by

Edit: cena ni več na voljo.

19.2.2020: LAST MINUTE AKCIJA: Na tekmo lige NBA med Miamijem in Dallasom lahko še vedno odpotujete iz Milana že za neverjetnih 298€ s samo enim kratkim postankom v vsako smer! Za tekmo med našima virtuozoma med 1000 slovenskimi navijači ste lahko tudi vi, na voljo je tudi še kar nekaj kart po ugodnih cenah.

Letalska karta (26.2. – 4.3.):

Milano – Miami 298€

Primer nastanitve z zajtrkom (za 7 nočitev):

Hostel Brazilian 167,5€ / osebo (skupna soba)

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ. Ponudbe za Miami bomo sicer s koncem tega tedna prenehali izdelovati.

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:

GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

Po zadnji akciji za Miami z ugodnimi direktnimi leti iz Milana, je danes prišla nova, še cenejša in še boljša! Povratne karte so namreč na voljo iz bližnjih Benetk, in to že za 273€, pri tem pa je v vsako smer en udoben kratek postanek v Madridu! Vključena je ročna prtljaga. Poleg spodnjih je na voljo še več first minute terminov, ki so za Florido zaradi toplih temperatur idealni.

Primera letalskih kart:

Benetke – Miami 273€ (november)

Benetke – Miami 267€ (februar)

Do letališča Benetke vas najugodneje pripelje NOMAGO, dodatni 20% popust s kodo POEVROPI20

Še vedno je aktivna tudi akcija iz prejšnjega tedna: Z Air Italy po odličnih cenah na Florido! Povratne karte z direktnimi leti iz Milana so v številnih first minute terminih od oktobra do marca na voljo za 293€! Vključena je ročna prtljaga. Karte po teh cenah so najpogosteje razprodane zelo hitro, lahko tudi v nekaj urah, zato svetujemo, da z nakupom ne odlašate.

Primeri letalskih kart:

Milano – Miami 293€ 310€ (november)

Milano – Miami 286€ (marec)

Nora first minute priložnost za potovanje v Miami! Povratne karte iz Münchna so na voljo že za pičlih 253€ (en ekspresen prestop) ali pa za fantastičnih 289€ z direktnim letom Lufthanse! Ne odlašajte z nakupom!

Primeri:

München – Miami 272€ (krompirjeve počitnice)

München – Miami 289€ (7.12. – 16.12.)

München – Miami 253€ (12.1. – 20.1.)

München – Miami 253€ (5.2. – 17.2.)

V kolikor niste vešči samostojnega nakupa letalskih kart, nam lahko povpraševanje pošljete TUKAJ

31.1.2018: Super poceni v Miami z Dunaja z družbo Eurowings! Povratne karte so lahko vaše že za samo 310€! V ceno vozovnic ni všteta check-in prtljaga ter hrana na letalu. Na poti je samo en kratek postanek v Kölnu. Povratne vozovnice po ceni 310€ lahko kupite v različnih terminih do maja 2018, cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Dunaj – Miami 310€

ali na zelo preglednem iskalniku na uradni strani letalske družbe Eurowings (za koledar kliknite desno zgoraj na gumb z napisom “Calendar”):

8.2.2017: Super poceni v Miami z Dunaja z družbo Eurowings!! Povratne karte so lahko vaše že za samo 280€! V ceno vozovnic ni všteta check-in prtljaga. Na poti je samo en kratek postanek v Kölnu. Povratne vozovnice po ceni 280€ lahko kupite v številnih terminih od februarja do junija 2017, leti pa so na voljo ob torkih, petkih in nedeljah. Nakup kart po tej ceni je možen do razprodaje prostih sedežev.

Dunaj – Miami 280€

viemiam280e2

26.7.2016: Še vedno super poceni v Miami! Povratne karte so lahko vaše že za samo 310€! 

Primer:

Dunaj – Miami 310€

14.6.2016: Ponovno so na voljo ugodni leti v Miami z Dunaja z družbo Eurowings! Povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 310€! V ceno vozovnic ni všteta check-in prtljaga. Na poti je samo en kratek postanek v Kölnu. Povratne vozovnice po ceni 310€ lahko kupite v številnih terminih od septembra do decembra 2016, leti pa so na voljo ob torkih in četrtkih, povratki tudi ob nedeljah. Nakup kart po tej ceni je možen do razprodaje prostih sedežev.vie-mia-310

DODATNO: nekaj terminov v maju celo po 260€!! in to s prtljago!

Dunaj – Benetke 260€ 14. ali 15.5 – 28 .5. 2016

4.4.2016: Še vedno je na voljo kar nekaj terminov za lete v Miami Dunaja! Povratne vozovnice še vedno lahko kupite za samo 320€! V ceno sicer ni všteta check-in prtljaga. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Dunaj – Miami 320€

23.3.2016: Super ugodno v Miami z Dunaja s prevoznikom Eurowings! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 320€, po taki ceni pa je možno leteti v več terminih od maja do oktobra 2016. Poletni leti so dražji.

Primer:

Dunaj – Miami 320€

vie-mia-320