Super poceni v Azijo iz Benetk: Filipini 331€, Singapur 343€, Malezija 375€, Kambodža 385€ (običajna povratna)!!

by

1.10.2016: Poleg rekordno ugodnih cen do Filipinov ista letalska družba po izjemni ceni ponuja tudi povratne lete iz Benetk v Singapur in Kuala Lumpur!

Primera:

vcesin343e

30.9.2016: Prevoznik China Southern ponovno ponuja ugodne lete iz Benetk na Filipine – tokrat še ceneje! Povratne vozovnice so na voljo za samo 331€! Akcija velja za potovanja do konca junija 2017! Na poti sta dva postanka, eden v Parizu in eden v mestu Guangzhou. Ob izbiri drugega leta so lahko ti postanki po želji daljši (za hitre obiske mesta, viza za obisk do 72h ni potrebna!).

Primera:

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Člani ekipe Po Svetu so pred kratkim obiskali Filipine – vtise enega od njih, ki je tja odpotoval na krajši dopust si lahko preberete TUKAJ.

Do letališča v Benetkah vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-mnl-331

Poteklo:

Prevoznik China Southern ponuja ugodne lete iz Benetk na Filipine! Povratne vozovnice so na voljo za samo 433€! Akcija velja za potovanja do sredine junija 2016, traja pa do 31.5.2016. Na poti sta dva postanka, eden v Parizu in eden v mestu Guangzhou. Ob doplačilu nekaj 10€ so lahko ti postanki po želji daljši (za hitre obiske mesta).

Primer:

Benetke – Manila 433€

vce-mnl-433