Poteklo: Prvi maj na Zanzibarju: povratne karte iz Benetk + 7 nočitev v bungalovu ob plaži že za 450€/osebo!

by

27.1.2017: Še ceneje na Zanzibar iz Benetk! Akcija sicer ne velja več za poletne termine, je pa na voljo več letov po najnižjih cenah iz Benetk v ostalih mesecih. Ostali pogoji akcije ostajajo isti. Spodaj smo dodali še primer paketne ponudbe za prvomajski termin, kjer je letalska karta + 7 nočitev z zajtrkom v bungalovu ob plaži na voljo že za nekaj več kot 450€/osebo!

23.1.2017: Poceni leti na Zanzibar, tudi v visoki poletni sezoni! S prevoznikom KLM in partnerji lahko iz Benetk ali Milana na ta rajski otok poletite v več različnih terminih do junija ter od začetka avgusta septembra do konca leta 2017 že za samo 387€ 361€. Akcija traja do 5.2.2017!

Primer:

Benetke – Zanzibar 361€

Milano – Zanzibar 377€

Primer paketne ponudbe za prvomajski termin 27.4. – 5.5.:

Letalska karta: Benetke – Zanzibar 355 373€ (cena na osebo, če potujeta dve osebi)

Nastanitev:

Nekateri leti so nekoliko neugodni, saj je prihod na letališče Zanzibar sredi noči (nekaj čez 1 zjutraj). Tak primer je tudi prvomajski termin. Za to noč vam priporočamo rezervacijo hotela blizu letališča, za tiste iznajdljive oziroma varčne pa “zasilno” prenočevanje na letališču.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-znz-387