Poteklo: Najceneje doslej na Zanzibar: povratna letalska karta + 9 nočitev z zajtrkom že za samo 380€/osebo!!!

by

Najceneje doslej: povratna letalska vozovnica na Zanzibar iz Milana 9 nočitvami v hotelu z zajtrkom je lahko vaših že za samo 380€/osebo! Spodnja ponudba je narejena za termin 20. – 30.6.2016. Možni so tudi nekateri drugi, še bolj last minute junijski termini. Nakup letalske karte in hotela je po taki ceni možen do razprodaje prostih mest, kar se lahko zgodi zelo hitro!

Odpotujete iz Milana s prevoznikom Oman Air za samo 300€ (povratna na osebo). V ceno je všteta tudi check-in prtljaga. Na voljo so tudi nekateri drugi termini v juniju. Do Milana vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti.

Povezava do vozovnice, 20. – 30.6.Milano – Zanzibar 300€

mxp-znz-300

Za nastanitev imate v terminu 20. – 30.6. na voljo veliko različnih cenovnih razredov. Spodaj je zbranih nekaj od prostih nastanitev, celoten seznam pa lahko najdete TUKAJ.

Malindi Guest House z zajtrkom 161€

Mfumbwi Lodge z zajtrkom 242€

Twiga Bungalows z zajtrkom 282€

Vanilla House s polpenzionom 476€

Al-Minar Hotel ALL INCLUSIVE 847€

Vse zgornje cene hotelov veljajo za dve osebi!

Skupaj vas najugodnejša ponudba za 9-dnevni dopust na Zanzibarju stane samo 380€/osebo! Ceneje kot to skoraj ne gre! Z All Inclusive ponudbo se boste na Zanzibarju razvajali za samo 724€/osebo.

znz-hotel-jun16

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.