Še vedno: Auckland (Nova Zelandija) iz Ljubljane že za samo 752€!

by

11.9.2017: Še vedno so na voljo ugodni leti na Novo Zelandijo iz Ljubljane! Različni termini so na voljo predvsem v prvih mesecih leta 2018.

Primer:

Ljubljana – Auckland 752€

Več informacij o ugodnih cenah najdete na naši sestrski strani za lete iz Ljubljane, letimzbrnika.si:

Še vedno: Nova Zelandija (Auckland) že za 752€!

Na poti je običajno daljši postanek v Hong Kongu, kar je odlična priložnost za obisk in ogled tega zanimivega mesta!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

27.1.: Cene so se na žalost dvignile nad 900€ 🙁

25.1.2017: Ponovno so na voljo poceni leti iz Ljubljane na Novo Zelandijo! Povratne vozovnice s prevoznikoma Turkish Airlines in Hong Kong Airlines so na voljo že za samo 805€! Po taki ceni so na voljo first minute leti v novembru in decembru 2017.

Primera:

Ljubljana – Auckland 805€ (november-december)

Ljubljana – Auckland 805€  (november)

lju-akl-805

Poteklo:

12.12.2016: Poleg poceni letov na Novo Zelandijo smo našli tudi poceni kombinacije (Turkish+Hong Kong Airlines) v Avstralijo – v mesto Gold Coast lahko prav tako poletite za 807€! Na voljo so posamezni termini v zimskih in pomladnih mesecih 2017, karte pa so na voljo do razprodaje prostih mest.

lju-ool-806

lju-akl-788

30.11.2016: Po krajši premoru so ponovno na voljo poceni letalske karte za Novo Zelandijo iz Ljubljane! Povratne vozovnice v različnih zimsko-pomladanskih terminih (poletje/jesen na NZ) še vedno lahko najdete po ceni 807€! Dobili smo tudi potrditve bralcev, da je nakup kart uspel, torej je cena realna (vsaj tako upamo).

2.11.2016: Super poceni iz Ljubljane na Novo Zelandijo! Povratne vozovnice s prevoznikoma Turkish in Hong Kong Airlines so na voljo že za samo 788€! Po taki ceni smo našli termine v jeseni 2017 in v letu 2017, nekaj primerov je spodaj. Teh najnižjih cen sicer ne najdejo vse agencije, vendar jih pa najde agencija Vayama, kjer smo tudi člani ekipe Po Svetu kupili podobno kombinacijo kart nedolgo nazaj (z odhodom iz Münchna). Z nakupom vsekakor ne odlašajte, saj vseeno obstajajo možnosti, da gre za error fare!

18.11.2016: Najnižjih cen ne najdemo več. Morda vam z malce truda uspe najti še kakšne termine po ceni okoli 800€, sicer pa so cene zdaj nad 900€.