Nora cena: Kombinirani leti v ZDA z bližnjih letališč že za samo 262€!!

by

Nora cena: dvojni open-jaw leti z odhodom z bližnjih letališč v New York/Boston in povratkom iz Chicaga že za samo 262€! Na voljo termini od oktobra do aprila 2016! Pred iskanjem terminov označite, da Vayama brska le po letih družbe British Airways oz. obiščite spodnje povezave in samo spremenite termine/destinacije. Več letov je na voljo po ceni okoli 300€.

Primeri:

Budimpešta – New York / Chicago – Dunaj 262€ 

Budimpešta – Boston / Chicago – Dunaj 264€ 

Zagreb – New York / Chicago – Dunaj 352€ (tudi prihod v Boston, Philadelphio, Washington…)

Ugodno lahko lete v ZDA ali nazaj kombinirate tudi z drugimi mesti!

Za New York in Chicago lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko z vstopninami privarčujete tudi do 50%!

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja za tujino, sploh sedaj, ko NLB Vita ponuja letno Multitrip zavarovanje NLB Vita Tujina z zavarovalno vsoto 25.000 EUR že za samo 48 EUR. Ostale premije in zavarovalne vsote si oglejte na www.nlbvita.si/turisticno-zavarovanje

Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-nyc-ord-vie-262