Nora kombinacija: Nova Zelandija + Bali + Tajska na enem potovanju za samo 709€!!!

by

Nora kombinacija!! Raziščite odmaknjeno Novo Zelandijo, eksotični Bali in pa živahno Tajsko z odhodom z evropskih letališč že za norih 709€!!! Ponudba je narejena za termin 19.5. – 9.6.2016, na voljo pa je še precej drugih terminov. Odhod je z letališča v Ženevi v novozelandsko prestolnico Auckland, nato preko Avstralije (Brisbane), kjer imate daljši layover za ogled mesta, odletite na sanjski Bali. Z Balija nato z nizkocenovnikom odletite v glavno mesto Tajske, Bangkok, od koder nato poletite proti Londonu, kar je zadnja destinacija na tem potovanju.

Primer potovanja:

Ženeva – Auckland / Bangkok – London 470€ 19.5. – 9.6.2016

Auckland – Denpasar 173€ 26.5.2016

Denpasar – Bangkok 66€ 4.6.2016

Do Ženeve lahko že za 20€ poletite z Easyjet-om iz Benetk, iz Londona pa že za 15€ do Ljubljane z Wizzair-jem. Nakup kart po teh cenah boste najlažje opravili 2-3 mesece pred letom.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezave zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

gva-akl-bkk-lhr-470

akl-dps-173

dps-bkk-66