Poteklo: Nore kombinacije: na Bali že za 327€, v Avstralijo za 391€, na Novo Zelandijo pa za 446€ (odhod iz Zagreba s postankom v Maleziji)!

by

Edit: Ker niso več na voljo najnižje cene za lete do Kuala Lumpurja, so vse spodnje cene na žalost okoli 120€ višje, vendar še vedno odlične!

Noro poceni kombinacije z odhodom iz Zagreba! Kombinirane karte v Kuala Lumpur s povratkom v Budimpešto so na voljo že za 255€ (oz. malce več, če potujejo manj kot 3 osebe), od tam pa naprej super poceni na Bali, Novo Zelandijo ali v Avstralijo! Najcenejša kombinacija za Bali je lahko vaša že za 327€, za Avstralijo 391€ in za Novo Zelandijo samo 446€! Spodnji primer je narejen za termin 15.5. – 5.6., sicer pa je po podobnih cenah možnih več različnih letov. Za iskanje najugodnejših kombinacij si vzemite več časa, saj je usklajevanje najnižjih cen lahko precej zamudno (ali pa izberite lete, ki so malo dražji). Pohitite z nakupom!

Primer vozovnic, če potujejo tri osebe za termin 15.5. – 5.6.:

Zagreb – Kuala Lumpur 255 370€ oz. 264€ če potujeta dve osebi, ali 283€ če potuje ena oseba. Število oseb lahko spremenite na povezavi.

zag-kul-bud-255

Kuala Lumpur – Auckland 191€ 17. – 30.5.

kul-akl-191

Kuala Lumpur – Perth 136€ 17. – 30.5.

Kuala Lumpur – Sydney 173€ 17. – 30.5.

Kuala Lumpur – Bali 72€ 17. – 30.5.

Cene se lahko po razprodaji najcenejših sedežev dvignejo. Prevoznik Air Asia je nizkocenovni prevoznik, zato je treba k zgornji ceni prišteti še check-in prtljago (če jo boste imeli).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.