Še vedno:: Fiji iz Ljubljane že za samo 756€ (povratne v najvišji poletni sezoni in za novo leto)!!

by

Dodatno: našli smo tudi božično-novoletne termine 2017/18Najzgodnejši odhod je 19.12.2017.

28.3.2017: Je error fare nazaj, ali pa morda sploh ne gre za error fare? Večina največjih agencij ponovno pokaže ugodne lete na sanjski Fiji iz Ljubljane! Še vedno so na voljo samo leti v visoki poletni sezoni (julij in avgust), možnih pa je več terminov po odličnih cenah (daleč najnižjih glede na ostala okoliška letališča)! Z nakupom kart ne odlašajte, saj so lahko cene hitro višje.

Primeri:

Ljubljana – Fiji (Nadi) 756€ (avgust) direktno na agenciji Fiji 781€

Ljubljana – Fiji 765€ (julij) direktno na agenciji Fiji 784€

Ljubljana – Fiji 786€ (začetek julija)

Ljubljana – Fiji 756€ (novoletni termin 2017/18)

Običajno so na poti daljši postanki v Hong Kongu, kar lahko izkoristite za ogled mesta.

lju-nan-762

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Edit: cena na žalost ni več na voljo.

Error fare?!? Iz Ljubljane na sanjski Fiji je ponovno možno odleteti za izjemno ugodnih 782€ top poletnih terminih! Povratne vozovnice so na voljo v številnih datumih z odhodom v juliju 2017 in povratkom v juliju ali avgustu (v ostalih mesecih žal ne). Ker gre po vsej verjetnosti za error fare z nakupom vozovnic ne odlašajte! Cena je precej nižja kot iz drugih bližnjih letališč, iz Benetk je recimo najnižja cena 1250€!

Primeri:

Ljubljana Fiji (Nadi) 782€ (22.7. – 5.8.), daljši postanek, s krajšim postankom 802€

Ljubljana – Fiji (Nadi) 802€ (s krajšimi postanki)

ljuFiji782e

Poteklo:

Edit: Agencije so ugotovile napako, tako da se kart na žalost ne da več kupiti oziroma je cena že nad 1000€. 🙁

NORO! Iz Ljubljane na sanjski Fiji za samo 749€ top poletnih terminih! Povratne vozovnice so na voljo v številnih datumih v juliju in avgustu (v ostalih mesecih žal ne). Ker gre po vsej verjetnosti za error fare z nakupom vozovnic ne odlašajte!

Primeri:

Ljubljana Fiji (Nadi) 749€ (25.7. – 6.8.)

Ljubljana – Fiji (Nadi) 749€ (avgust)

Zagreb – Fiji 757€

Zgornje povezave vas preusmerijo na agencijo Vayama, s katero imamo tudi mi same dobre izkušnje.

lju-nan-749