Poteklo? NORO!! Iz Benetk v Los Angeles za 298€, Boston 276€, Detroit 304€ in Atlanta za 317€ (povratne, tudi za božič in novo leto)!!

by

Edit: Po vsej verjetnosti nore cene niso več na voljo, saj večina agencij tekom postopka rezervacije cene dvigne na normalno raven. 🙁

NORE CENE! V ZDA lahko iz Benetk poletite že za samo 276€! Povratne vozovnice so na voljo v številnih terminih od septembra 2016 do aprila 2017! Na voljo so tudi božični in nekoliko daljši novoletni termini (najpoznejši odhod 15.12.)! Zaenkrat smo našli samo ugodne lete v naslednja mesta:

Benetke – Boston 276€

Benetke – Los Angeles 298€  (direktno na agenciji Los Angeles 320€)

Benetke – Los Angeles 298€ (februar)   Los Angeles 305€ (krompirjeve počitnice)    Los Angeles 314€ (daljši novoletni termin)

Benetke – Detroit 304€

Benetke – Atlanta 301€

Leti po taki ceni na voljo tudi iz Milana, npr.Milano – Los Angeles 303€

Ker gre za izjemno nizke cene (sploh npr. za Los Angeles!) vam priporočamo, da z nakupom ne odlašate!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za pomoč pri načrtovanju poti po ZDA si oglejte naš načrt potovanja, ki vključuje tudi nasvete za najem vozila:

Načrt potovanja po zahodu ZDA

Še več potopisov iz tega dela sveta pa si oglejte na tej povezavi: http://www.posvetu.si/blog/category/potopisi/zda/

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-lax-298