Noro poceni okoli sveta iz Ljubljane: London-Los Angeles-Kitajska-London-Ljubljana že za samo 566€!

by

Noro nizka cena za potovanje okoli sveta z odhodom iz Ljubljane! Najprej poletite v London, od koder se nato odpravite v Los Angeles, z zahoda ZDA pa potem poletite na Kitajsko (mesto Nanjing). Od tam se po izjemno nizki ceni vrnete nazaj v Evropo (London), od tam pa nazaj v Ljubljano! Kombinacija vozovnic stane samo 566€! Pohitite, ker gre pri letu iz Nanjinga v London za error fare!

Primer:

Ljubljana – London 30€ 2.2.2017

lju-stn-30

London – Los Angeles 194€ 3.2.

lgw-lax-194

Los Angeles – Nanjing 261€ 9.2.

lax-nkg-259

Nanjing – London 42€ 15.2.

nkg-lon-42

London – Ljubljana 39€ 16.2.

ltn-lju-39

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.