Poteklo: Rusija, Kitajska in Avstralija na enem potovanju za samo 311€, Nova Zelandija 314€ (odhod z bližnjih letališč)!!!

by

Error fare je na žalost potekel. 🙁

22.7.2015: Edit: na voljo tudi super cene za Novo Zelandijo! Let v kombinaciji Moskva – Peking – Abu Dhabi – Auckland/Wellington – Abu Dhabi – Sankt Petersburg stane samo 196€/228€ (12238/14230RUB)!!! Nakup take karte opravite na spletni strani prevoznika: Etihad. Primer terminov po taki ceni se nahaja v priponki nižje (kliknite na Multiple destinations in vnesite ustrezne termine). Nakup kart v teh kombinacijah priporočamo bolj izkušenim popotnikom!

Še nižje cene za kombinacijo letov Rusija – Azija – Avstralija – Rusija! Leti v kombinaciji z Bangkokom so že nekoliko dražji, našli smo pa še cenejše lete s postankom v Pekingu! Kombinacija Moskva – Peking – Avstralija – St. Peresburg je na voljo že za samo 310€, če pa kupite karto na eni od ruskih agencij (za izkušene!), pa je cena karte lahko samo 193€!!! Na voljo so termini od oktobra do marca (najcenejši odhodi sicer v jeseni, povratki pa tudi kasneje).

Primer:

Moskva – Peking – Perth – St. Petersburg 310€

Moskva – Peking – Melbourne – St. Petersburg 312€

Moskva – Peking – Brisbane – St. Petersburg 326€

Moskva – Peking – Sydney – St. Petersburg 361€

Ceno lahko znatno znižate z nakupom na ruskih straneh, npr: Moskva – Peking – Melbourne – St. Petersburg 193€  Stran je v ruskem jeziku, nakup priporočamo izkušenim (rusko govorečim) popotnikom!

Do Rusije najugodneje pridete takole:

Budimpešta – Moskva 40€

Sankt Petersburg – Dunaj 78€

Skupaj stane potovanje (najugodnejša varianta) samo 40+193+78=311€!!! Na Novo Zelandijo pa lahko letite že za samo 314€!!!

rus-kit-avstr-rus-193

Primer terminov za Novo Zelandijo:

etihad-rusija-NZ-228

21.7.2015: Nora cena za noro potovanje!! Obiščite Moskvo, Tajsko, Avstralijo in Sankt Petersburg na enem potovanju za samo 482€ (oz. 493€ če obiščete Sydney)!! Na voljo so super kombinacije letov iz Moskve do Bangkoka in Avstralije ter nazaj do St. Petersburga – do Rusije pa lahko ugodno letite z bližnjih letališč. Ponudba je narejena za termin 4.3. – 24.3.2016, možni pa so tudi drugi ugodni termini, saj so leti do Avstralije po teh izjemnih cenah na voljo od septembra do aprila 2016!

Primer:

Budimpešta – Moskva 40€

Moskva – Bangkok – Melbourne – Sankt Petersburg 364€

Moskva – Bangkok – Sydney – Sankt Petersburg 375€

Sankt Petersburg – Dunaj 78€

V Avstraliji lahko namesto zgornjih mest po podobnih cenah obiščete tudi Brisbane ali Perth, namesto Bangkoka pa lahko obiščete Tokio!

Kombinacija kart za to izjemno potovanje stane le 482€/493€!! Pohitite, pri glavnem letu iz Rusije v Azijo gre za error fare in cena verjetno ne bo dolgo na voljo!!

Do odhodnih in prihodnih letališč vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mow-bkk-mel-364