Znižano: Norveško mesto Bergen iz Benetk že za 105€, v juliju pa za 142€!

by

25.4.2017: Še nekoliko ceneje poletite v pravljično norveško mesto Bergen! Povratne karte so zdaj na voljo že od 105€ naprej, ugodne lete pa lahko najdete tudi v poletni sezoni, npr. 142€ v julijskem terminu (najdražji leti so julija in v začetku avgusta). Znižane cene veljajo do 26.4.2017 oziroma do razprodaje prostih najcenejših mest.

Primeri:

Benetke – Bergen 125 105€ (junij)

Benetke – Bergen 190 142€ (julij)

Benetke – Bergen 184 152€ (avgust)

Benetke – Bergen 110€ (krompirjeve počitnice)

vce-bgo-125

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.