Nova linija prevoznika Easyjet iz Ljubljane – London Gatwick že za samo 68€ (povratna)!

by

Novi leti družbe Easyjet iz Ljubljane! Prevoznik s 5.12.2016 začne leteti iz Ljubljane direktno na londonsko letališče Gatwick! EasyJet sicer iz Ljubljane že leti na letališče Stansted, prevoznik Wizzair pa na letališče Luton. Povratne vozovnice so na voljo že za 68€, na Gatwick pa lahko poletite ob ponedeljkih, sredah, petkih in nedeljah.

Vozovnice za direktne lete na letališče London Gatwick so že v prodaji, najcenejše vozovnice lahko kupite direktno na strani prevoznika: Easyjet

Letališče London Gatwick je drugo največje londonsko letališče, od koder lahko ugodno poletite na mnogo destinacij z različnimi prevozniki, npr.: Norwegian, Wow Air, British Airways, bogato mrežo poletov ima tudi prevoznik EasyJet, Thomson Airways, Thomas Cook,… Leti na to letališče odpirajo precej več možnosti za nadaljevanje potovanja, kot npr. Stansted ali Luton!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-lgw-68