Nova Zelandija (Christchurch) iz Ljubljane že za samo 948€ (povratna)!

by

Ugodni povratni leti na Novo Zelandijo iz Ljubljane! Povratna karta s prevoznikom China Airlines stane že samo 948€! Na voljo je kar nekaj terminov vse do konca maja 2016 (največ v februarju in marcu 2016), karte po tej ceni pa je možno kupiti do razprodaje najcenejših sedežev. Na poti so daljši postanki v različnih mestih (Amsterdam, Tajvan), kar lahko izkoristite za ogled mest.

Primer:

Ljubljana – Christchurch 948€

Običajna cena kart za Novo Zelandijo iz Ljubljane ali okoliških letališč je sicer okoli 1400€.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Ugodne nočitve na zgornjih destinacijah lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen

lju-chc-948