Še vedno: Nova Zelandija z Dunaja že za samo 688€ (povratne)!

by

8.5.2017: Še vedno lahko ugodno poletimo na Novo Zelandijo z Dunaja, zdaj tudi v še nekatera druga mesta!

24.4.2017: S prevoznikoma Austrian Airlines in Air New Zealand ugodno na Novo Zelandijo! V maju in juniju lahko v več različnih terminih v Auckland Dunaja ali iz Münchna poletite že za samo 688€. Na poti je po en postanek v Pekingu. Z nakupom kart ne odlašajte!

Primer:

Dunaj – Auckland 688€

Dunaj – Christchurch 760€

Dunaj – Wellington 760€

München – Auckland 715

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-akl-690