Novo leto v New Yorku! Povratne karte iz Benetk za novoletne praznike že za samo 384€!!

by

Odštevajte zadnje sekunde leta 2016 na Times Squaru v New Yorku! Iz Benetk lahko v času božičnih in novoletnih praznikov z družbami zaveze Star Alliance v New York odletite že za samo 384€! Akcija sicer velja tudi za potovanja v drugih obdobjih leta (razen visoka poletna sezona), traja pa do 9.5.2016.

Primeri:

Benetke – New York 384€ (božični termin)

Benetke – New York 387€ (novoletni termin)

Benetke – New York 400€ (avgust/september)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Tudi za New York (poleg drugih destinacij v ZDA) lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

Do Milana vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-nyc-387-nye