Običajna povratna karta iz Milana v Peru že za samo 564€!!

by

Ugodna cena za Peru iz Milana! Povratne karte z družbo LAN stanejo že samo 564€! Povezava je zelo ugodna, saj je v vsako smer le en kratek postanek. Na voljo je veliko terminov vse od novembra 2015 do konca junija 2016! Karte po teh cenah lahko kupite do 30.11.2015 oz. do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Milano – Lima 564€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do Milana (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)..  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

 mxp-čo