Povratne vozovnice iz Benetk v Urugvaj (Montevideo) za samo 378€!

by

30.9.2016: Še vedno lahko ugodno poletite v Urugvaj! Cena 378€ za povratno karto iz Benetk se pojavi samo na nekaterih agencijah, zato morda ni veljavna – še vseeno pa z nakupom lahko poskusite. Če se kart po najnižji ceni ne da kupiti, lahko še vedno kupite karte za 394€ iz Milana.

Primer:

Benetke – Montevideo 378€

Milano – Montevideo 394€

19.8.2016: Poceni iz Benetk in Milana Urugvaj s prevoznikom KLM in partnerji! Povratne vozovnice v mesto Montevideo so v številnih terminih od septembra 2016 do marca 2017 na voljo že za samo 413€! Iskalnik na spodnji povezavi vam bo sicer na vrhu prikazal še nekoliko nižjo ceno (400€), vendar je pri tej ceni potrebna menjava letališča v Buenos Aires-u, za menjavo pa je običajno na voljo zelo malo časa. Zato raje izberite drugo možnost za 13€ več.

Primer:

Benetke – Montevideo 414€

Milano – Montevideo 413€

mxp-mvd-413

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.