Odlična akcija Iberie, za izkušene: Severna Amerika že za 282€, Južna pa že za 360€!

by

Za izkušene popotnike: Španski prevoznik Iberia trenutno ponuja super cene za lete v Severno Ameriko in v Brazilijo! Odhodno letališče za vse destinacije je Madrid, prihodno pa Manchester ali Hamburg.

Za potovanje v Severno Ameriko je najugodnejša taka kombinacija:

odhod z letališča Bergamo z družbo Ryanair v Madrid. Cena enosmerne vozovnice že za 20€ (na voljo veliko terminov, ali pa nekaj € dražje). Zatem odhod v Severno Ameriko (nekaj kombinacij je v primerih spodaj), povratek pa je na letališče v Hamburg. Od tam lahko najceneje letite z družbo Easyjet v Benetke – od 35€ naprej.

Primeri letov v ZDA:

Madrid – New York / Chicago – Hamburg 227€ 

Madrid – New York / Miami – Hamburg 240€

Madrid – Los Angeles / Miami – Hamburg 329€

Madrid – Los Angeles / Chicago – Hamburg 315€

Leti so na voljo od januarja do maja 2015 (ne v vseh terminih). Po ugodnih cenah sta razpoložljiva tudi še Las Vegas in Toronto. Najugodnejša kombinacija pa je torej kombinacija z New Yorkom in Chicagom. Skupaj s povezavami do odhodnih in prihodnih letališč v Evropi vas tako ta kombinacija stane samo: Ryanair 20€ + ZDA 227€ + Easyjet 35€ = 282€!

Za potovanje v Brazilijo je najugodnejša taka kombinacija:

Let v Madrid z Bergama 20€, odhod v Brazilijo (druge kombinacije in destinacije so navedene spodaj), zatem pa povratek v Manchester. Iz Manchestra je najceneje leteti z družbo Ryanair Bergamo 30€ ali Easyjet Benetke 50€.

Madrid – Sao Paulo – Manchester 310€

Madrid – Sao Paulo / Rio de Janeiro – Manchester 330€

Madrid – Lima – Manchester 388€

Leti so na voljo v februarju, marcu in aprilu 2015 (ne v vseh terminih). Na voljo so še številne druge južnoameriške destinacije s cenami od 400-500€ (običajne cene so 800-1000€): Kolumbija, Panama, Ekvador ter še nekaj večjih mest v Braziliji. Najcenejša kombinacija pa je torej: Ryanair 20€ + Sao Paulo 310€ + Ryanair 30€ = 360€.

Do odhodnega in prihodnega letališča vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mad-nyc-ord-ham-227

mad-lax-ord-ham-315

mad-sao-man-310