Še vedno: Odlična kombinacija: iz Benetk v New York, nato pa še v Peru – karte že za samo 577€!

by

8.12.2016: Še vedno je na voljo super kombinacija za obisk severne in južne Amerike na istem potovanju!

23.11.2016: Dve odlični destinaciji dosegljivi po odlični ceni! Iz Benetk najprej poletite v New York, od tam pa naprej v Peru (Lima). Povratek je nazaj čez Atlanto (nekoliko daljši postanek) v München. Tako potovanje je na voljo že za samo 578€! Po taki ceni smo zaenkrat našli nekaj terminov v januarju, februarju in marcu 2017, možno pa je, da je na voljo še več letov po tej super ceni. Z nakupom ne odlašajte, možno je, da bo cena na voljo samo danes (kot že nekajkrat pri prevozniku Delta).

Primer:

Benetke – New York – Lima – München 577€ (januar-februar)

Benetke – New York – Lima – München 577€ (januar-februar)

Benetke – New York – Lima – München 577€ (februar-marec)

vce-nyc-lim-578

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).